Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Borostyán babalánc - Cserkó

Borostyán babalánc - Cserkó
3 590 Ft
 • A borostyán ősi fák megkövült gyantája, melyek 40 millió évvel ezelőtt voltak honosak. A fák a gyantát természetes antibiotikumként használták.

  A borostyán gyógyító erejében már az ókorban hittek, ezért amulettként viselték különböző betegségek ellen. Később a tudomány biztonytotta, hogy dörzsölés következtében kialakuló negatív töltéstöbblet gyógyító hatású. Úgy tartották, hogy ha sokáig folyadékban tartjuk a borostyánt, akkor a folyadékot alkalmasság teszi gyógyításra. Előszeretettel alkalmazták vérzések csillapítására, hányinger kezelésére, gyomorbetegségekre és emésztést elősítésére, bőrösszehűzésra, izületi panaszokra.
  A bőrproblémák egyik legrégebbi gyógyítója, ekcéma, bőrgomba, pattanás, szemölcs kezelésére ideális. Asztma, gyulladás, vírusfertőzések, immunrendszer kiváló gyógyítója, erősítője. Gyorsítja a sebgyógyulást. Mindemelett segít a lelki problémák leküzdésében: aggódás, félelem, szorongás. Önbizalom erősítő hatása van!

  Szülésznők és bábák ősidők óta ajánlják, használják a fájdalmak enyhítésére.
  A láncok valódi borostyánkő láncok, egyenként csomózva, hogy abszolút biztonságos legyen a babák számára is. A zár fémmentes, így nem okozhat fémallergiát.
  Tapasztalataink és vevőink tapasztalatai szerint a lánc nem csupán fogzási fájdalmak enyhítésére hatásos, hanem torok-, mandulabetegségekre, allergiára, asztmára, valamint bőrproblémákra is. Ősidők óta alkalmazzák ezt a szerves eredetű ásványt fájdalomcsillapító és nyugtató hatása miatt.

  A borostyánláncok a bőrrel közvetlenül érintkezve váltják ki jótékony hatásukat, mivel a test melegére illóolajok válnak ki a borostyánkövekből.

  Minőségi borostyánkövek közvetlenül a készítőtől.
  Egyenként csomózott lánc, nikkelmentes csavaros zárral. kb. 33 cm (+/- 1 cm)
  Szabályos, lekerekített kövek!
 • Cikkszám
  PP3119409
Webáruház készítés