Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
Alanyi adómentesség
Alanyi adómentesség Cégünk alanyi adómentes, így az áruházban megjelenített termékek árai nettó árak melyekre az áfa nem kerül terhelésre, de nem is visszaigényelhető!
Kategóriák
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Borostyán babalánc - Sötét Méz

Borostyán babalánc - Sötét Méz
3 590 Ft
 • A borostyán ősi fák megkövült gyantája, melyek 40 millió évvel ezelőtt voltak honosak. A fák a gyantát természetes antibiotikumként használták.

  A borostyán gyógyító erejében már az ókorban hittek, ezért amulettként viselték különböző betegségek ellen. Később a tudomány biztonytotta, hogy dörzsölés következtében kialakuló negatív töltéstöbblet gyógyító hatású. Úgy tartották, hogy ha sokáig folyadékban tartjuk a borostyánt, akkor a folyadékot alkalmasság teszi gyógyításra. Előszeretettel alkalmazták vérzések csillapítására, hányinger kezelésére, gyomorbetegségekre és emésztést elősítésére, bőrösszehűzésra, izületi panaszokra.
  A bőrproblémák egyik legrégebbi gyógyítója, ekcéma, bőrgomba, pattanás, szemölcs kezelésére ideális. Asztma, gyulladás, vírusfertőzések, immunrendszer kiváló gyógyítója, erősítője. Gyorsítja a sebgyógyulást. Mindemelett segít a lelki problémák leküzdésében: aggódás, félelem, szorongás. Önbizalom erősítő hatása van!

  Szülésznők és bábák ősidők óta ajánlják, használják a fájdalmak enyhítésére.
  A láncok valódi borostyánkő láncok, egyenként csomózva, hogy abszolút biztonságos legyen a babák számára is. A zár fémmentes, így nem okozhat fémallergiát.
  Tapasztalataink és vevőink tapasztalatai szerint a lánc nem csupán fogzási fájdalmak enyhítésére hatásos, hanem torok-, mandulabetegségekre, allergiára, asztmára, valamint bőrproblémákra is. Ősidők óta alkalmazzák ezt a szerves eredetű ásványt fájdalomcsillapító és nyugtató hatása miatt.

  A borostyánláncok a bőrrel közvetlenül érintkezve váltják ki jótékony hatásukat, mivel a test melegére illóolajok válnak ki a borostyánkövekből.

  Minőségi borostyánkövek közvetlenül a készítőtől.
  Egyenként csomózott lánc, nikkelmentes csavaros zárral. kb. 33 cm (+/- 1 cm)
  Szabályos, lekerekített kövek!
 • Cikkszám
  PP3119406
Webáruház készítés