Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
Alanyi adómentesség
Alanyi adómentesség Cégünk alanyi adómentes, így az áruházban megjelenített termékek árai nettó árak melyekre az áfa nem kerül terhelésre, de nem is visszaigényelhető!
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Chicco Step Up termosz

Chicco Step Up termosz
10 990 Ft
 • - minden Chicco Step Up és Well-Being cumisüveg tárolhatók benne
  - folyadéktárolásra is használható
  - kb. 5 órán keresztül megtartja az táplálék/folyadék hőmérsékletét
  - szilárd ételt közvetlenül ne töltsön bele, de bébiételt megfelelő tárolóban, cumisüvegben tehet bele
  - kifolyás-biztos, hermetikus záródás
  - a Step Up termoszban található két belülre rácsavarható fixáló adapter, melyek a cumisüveget felülről fixen és stabilan tartják a termoszban. Az egyik a Step Up, a másik a Well-Being (fiziológiás) cumisüvegekhez való. A fixáló adapterek nélkül is használható a termosz
  - felnőttek számára normál termoszként funkcionál, több generáció is használhatja

  Anyaga:
  - a termosz fém része törésbiztos nemesacél
  - műanyag részek BPA-mentes polipropilén

  TERMOSZ KINYITÁSA: fogja mellkasára a termoszt és a zárófedél kiálló részénél fogja és húzza a fedelet körbe-körbe. Ez a bevált módszer, mivel széles cumisüvegekhez készült, lég-és cseppmentesen hermetikusan zár, ezért kézzel átfogni és lecsavarni nehezebb a tetejét. Első kinyitáskor nehezebb a kinyitása, mint a későbbiekben, ezért először többször nyissa-zárja.
 • Cikkszám
  CH03993
Webáruház készítés