Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Avent Natural cumisüveg 330 ml

Avent Natural cumisüveg 330 ml
2 990 Ft
 • Sok anya dönthet úgy, hogy cumisüvegbõl eteti a gyermekét. Van, aki a saját anyatejét feji le, hogy azzal valaki más megetethesse a csecsemõt; van, akinek a védõnõ vagy a gyermekorvos kiegészítõ üveges táplálás alkalmazását javasolja, és van, aki úgy dönt, hogy nem kíván szoptatni. A Philips AVENT cumisüveg termékcsalád több lehetõséget is kínál az anyáknak; egyszerûvé teszi, hogy a legjobbat adja gyermekének, biztosítva a rugalmasságot, amelyet Ön megérdemel.

  Az AVENT cumisüveg elõnyei
  Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az AVENT Natural Feeding cumisüvegek csökkentik a hasfájást. A csecsemõ természetes táplálkozási ritmusával összhangban mûködve elõsegítik az aktív, egészséges táplálkozást. A beépített Airflex szelep segítségével a csecsemõ a szoptatásnál tapasztaltnál nagyobb befolyással van a tej folyási sebességére.

  A hasfájás ellen
  Egy klinikai tanulmány kimutatta, hogy két hetes korban, a Philips AVENT Airflex cumisüveg segítségével etetett csecsemõk esetében kevesebb hasfájós panasz jelentkezett, mint a normál cumisüveget használóknál.

  Könnyen kombinálható a szoptatás és a cumisüveg
  A természetes formájú cumi, azzal együtt, hogy a csecsemõ itt nagyobb befolyással van a tej folyási sebességére, mint szoptatás esetén, egyszerûvé teszi a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.

  Mûködési jellemzõk
  Ahogyan a csecsemõ eszik, az AVENT cumin található egyedülálló "szoknya" megnyúlik, hogy levegõt engedjen az üvegbe, megakadályozva így vákuum fellépését.
  Ez lehetõvé teszi a csecsemõ számára, hogy majdnem úgy szopjon, ahogyan az anyamellbõl tenné. Hallgassa a lágy fütyülõ hangot és nézze, ahogyan a buborékok megjelennek a tej felszínén. Ez a garancia arra, hogy a levegõ a cumisüvegbe kerül – nem a csecsemõ hasába.

  Egyszerû, higiénikus összeszerelés
  Mivel az Airflex szelep be van építve a cumiba, kevesebb alkatrészt kell összeszerelni és tisztítani, így az AVENT Airflex cumisüveg ultrahigiénikus és egyszerûen használható.

  alt
 • Cikkszám
  AV039708
Webáruház készítés