Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
Alanyi adómentesség
Alanyi adómentesség Cégünk alanyi adómentes, így az áruházban megjelenített termékek árai nettó árak melyekre az áfa nem kerül terhelésre, de nem is visszaigényelhető!
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Avent Natural cumisüveg 330 ml

Avent Natural cumisüveg 330 ml
2 990 Ft
 • Sok anya dönthet úgy, hogy cumisüvegbõl eteti a gyermekét. Van, aki a saját anyatejét feji le, hogy azzal valaki más megetethesse a csecsemõt; van, akinek a védõnõ vagy a gyermekorvos kiegészítõ üveges táplálás alkalmazását javasolja, és van, aki úgy dönt, hogy nem kíván szoptatni. A Philips AVENT cumisüveg termékcsalád több lehetõséget is kínál az anyáknak; egyszerûvé teszi, hogy a legjobbat adja gyermekének, biztosítva a rugalmasságot, amelyet Ön megérdemel.

  Az AVENT cumisüveg elõnyei
  Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az AVENT Natural Feeding cumisüvegek csökkentik a hasfájást. A csecsemõ természetes táplálkozási ritmusával összhangban mûködve elõsegítik az aktív, egészséges táplálkozást. A beépített Airflex szelep segítségével a csecsemõ a szoptatásnál tapasztaltnál nagyobb befolyással van a tej folyási sebességére.

  A hasfájás ellen
  Egy klinikai tanulmány kimutatta, hogy két hetes korban, a Philips AVENT Airflex cumisüveg segítségével etetett csecsemõk esetében kevesebb hasfájós panasz jelentkezett, mint a normál cumisüveget használóknál.

  Könnyen kombinálható a szoptatás és a cumisüveg
  A természetes formájú cumi, azzal együtt, hogy a csecsemõ itt nagyobb befolyással van a tej folyási sebességére, mint szoptatás esetén, egyszerûvé teszi a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.

  Mûködési jellemzõk
  Ahogyan a csecsemõ eszik, az AVENT cumin található egyedülálló "szoknya" megnyúlik, hogy levegõt engedjen az üvegbe, megakadályozva így vákuum fellépését.
  Ez lehetõvé teszi a csecsemõ számára, hogy majdnem úgy szopjon, ahogyan az anyamellbõl tenné. Hallgassa a lágy fütyülõ hangot és nézze, ahogyan a buborékok megjelennek a tej felszínén. Ez a garancia arra, hogy a levegõ a cumisüvegbe kerül – nem a csecsemõ hasába.

  Egyszerû, higiénikus összeszerelés
  Mivel az Airflex szelep be van építve a cumiba, kevesebb alkatrészt kell összeszerelni és tisztítani, így az AVENT Airflex cumisüveg ultrahigiénikus és egyszerûen használható.

  alt
 • Cikkszám
  AV039708
Webáruház készítés