Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
Alanyi adómentesség
Alanyi adómentesség Cégünk alanyi adómentes, így az áruházban megjelenített termékek árai nettó árak melyekre az áfa nem kerül terhelésre, de nem is visszaigényelhető!
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Avent Natural cumisüveg 260 ml

Avent Natural cumisüveg 260 ml
2 690 Ft
 • Meggyőződésünk, hogy a szoptatás a legideálisabb táplálási mód. Az édesanya döntheti el, szakemberrel konzultálva, hogy melyik a megfelelő táplálási forma. Bárhogy dönt, bízhat abban, hogy a Philips AVENT díjnyertes táplálási termékek támogatják választásában.
  Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az AVENT cumisüvegek csökkentik a babák hasfájását. A csecsemő természetes táplálkozási ritmusával összhangban működve elősegítik az aktív, egészséges táplálást. A beépített, hasfájást csökkentő szelep segítségével a csecsemő a szopáshoz hasonlóan irányítja a tej áramlását.
  Klinikai tanulmány kimutatta, hogy két hetes korú, AVENT cumisüvegből etetett csecsemők esetében kevesebb hasfájást tapasztaltak, mint más cumisüveget használóknál.
  A természetes formájú etetőcumival való táplálás során csecsemő a szopáshoz hasonlóan irányítja a tej áramlását. Lehetővé teszi a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.
  Amikor a csecsemő eszik, az AVENT etetőcumin található egyedülálló „szoknya” megnyúlik, hogy levegőt engedjen az üvegbe, megakadályozva vákuum keletkezését.

  Ez lehetővé teszi a csecsemő számára, hogy hasonlóan egyen a cumisüvegből, mintha szopna. Hallgassa a lágy szuszogó hangot és nézze, ahogyan a buborékok megjelennek a tej felszínén. Ez a garancia arra, hogy a levegő a cumisüvegbe kerül, nem pedig a csecsemő pocakjába.
  A Philips AVENT cumisüveg használata klinikailag bizonyítottan csökkenti a csecsemők hasfájását és nyugtalanságát azáltal, hogy a szelepes etetőcumi révén csökkenti a lenyelt levegő mennyiségét. A csecsemő lassú, függőleges helyzetű etetése, rendszeres büfiztetés beiktatásával szintén jó hatású lehet.


  - természetes mell-érzet az etetőcumi széles, mellbimbó alakjának köszönhetően
  - kényelmesebb etetés, elégedettebb baba
  - egyedülálló és kényelmes szirmok a nagyon puha és hajlékony cumi
  - a levegő a cumisüvegbe jut, nem a baba pocakjába
  - fejlett, hasfájást csökkentő rendszer, innovatív ikerszeleppel
  - könnyű fogni bármely irányból
  - ergonomikus kialakítás a maximális kényelem érdekében
  - a cumisüveg BPA-mentes*
  - kompatibilis a Philips AVENT termékválasztékkal
  - egyszerűen használható és tisztítható, gyorsan és könnyen összeállítható
  - 260 ml
  - lassú átfolyású etetőcumival

  Az első használat előtt szedje szét, tisztítsa meg és sterilizálja a részeket. A termék részeit mosogassa el meleg, mosogatószeres vízben, és alaposan öblítse le minden használat után.
  Mielőtt hozzáérne a sterilizált részekhez, alaposan mossa meg a kezét, és tisztítsa meg a tárolásukra szolgáló felületeket.
  Higiéniai okokból az etetőcumikat 3 havonta ajánlott kicserélni.
 • Cikkszám
  AV039707
Webáruház készítés