Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Avent cumisüveg - 125 ml

Avent cumisüveg - 125 ml
1 490 Ft
 • Sok anya dönthet úgy, hogy cumisüvegből eteti a gyermekét. Van, aki a saját anyatejét feji le, hogy azzal valaki más megetethesse a csecsemőt; van, akinek a védőnő vagy a gyermekorvos kiegészítő üveges táplálás alkalmazását javasolja, és van, aki úgy dönt, hogy nem kíván szoptatni. A Philips AVENT cumisüveg termékcsalád több lehetőséget is kínál az anyáknak; egyszerűvé teszi, hogy a legjobbat adja gyermekének, biztosítva a rugalmasságot, amelyet Ön megérdemel.

  Az AVENT cumisüveg előnyei
  Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az AVENT Natural Feeding cumisüvegek csökkentik a hasfájást. A csecsemő természetes táplálkozási ritmusával összhangban működve elősegítik az aktív, egészséges táplálkozást. A beépített Airflex szelep segítségével a csecsemő a szoptatásnál tapasztaltnál nagyobb befolyással van a tej folyási sebességére.

  A hasfájás ellen
  Egy klinikai tanulmány kimutatta, hogy két hetes korban, a Philips AVENT Airflex cumisüveg segítségével etetett csecsemők esetében kevesebb hasfájós panasz jelentkezett, mint a normál cumisüveget használóknál.

  Könnyen kombinálható a szoptatás és a cumisüveg
  A természetes formájú cumi, azzal együtt, hogy a csecsemő itt nagyobb befolyással van a tej folyási sebességére, mint szoptatás esetén, egyszerűvé teszi a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.

  Működési jellemzők
  Ahogyan a csecsemő eszik, az AVENT cumin található egyedülálló "szoknya" megnyúlik, hogy levegőt engedjen az üvegbe, megakadályozva így vákuum fellépését.
  Ez lehetővé teszi a csecsemő számára, hogy majdnem úgy szopjon, ahogyan az anyamellből tenné. Hallgassa a lágy fütyülő hangot és nézze, ahogyan a buborékok megjelennek a tej felszínén. Ez a garancia arra, hogy a levegő a cumisüvegbe kerül – nem a csecsemő hasába.

  Egyszerű, higiénikus összeszerelés
  Mivel az Airflex szelep be van építve a cumiba, kevesebb alkatrészt kell összeszerelni és tisztítani, így az AVENT Airflex cumisüveg ultrahigiénikus és egyszerűen használható.

  - extra puha újszülött AVENT etetőcumival
  - ideális kisebb mennyiségű táplálék etetéséhez, gyümölcsléhez, vízhez
 • Cikkszám
  AV03962
Webáruház készítés