Új jelszó kérése
Szállítási költségek
30 kg súlyhatárig: Előre utalás esetén a szállítási költség: 1.400,- Ft. Utánvét esetén a szállítási költség: 1.800,- Ft. A helyszínen való átvételkor készpénzben történik a kifizetés, szállítási költség nincs. 50.000,- Ft feletti vásárlás esetén a szállítási díjat a Babacentrál átvállalja. Terjedelmes csomag esetén szállítási költség változó, a Szolgáltató erről a vásárlót külön tájékoztatja!
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Avent Natural cumisüveg 125 ml

Avent Natural cumisüveg 125 ml
2 490 Ft
 • Meggyőződésünk, hogy a szoptatás a legideálisabb táplálási mód. Az édesanya döntheti el, szakemberrel konzultálva, hogy melyik a megfelelő táplálási forma. Bárhogy dönt, bízhat abban, hogy a Philips AVENT díjnyertes táplálási termékek támogatják választásában.
  Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az AVENT cumisüvegek csökkentik a babák hasfájását. A csecsemő természetes táplálkozási ritmusával összhangban működve elősegítik az aktív, egészséges táplálást. A beépített, hasfájást csökkentő szelep segítségével a csecsemő a szopáshoz hasonlóan irányítja a tej áramlását.
  Klinikai tanulmány kimutatta, hogy két hetes korú, AVENT cumisüvegből etetett csecsemők esetében kevesebb hasfájást tapasztaltak, mint más cumisüveget használóknál.
  A természetes formájú etetőcumival való táplálás során csecsemő a szopáshoz hasonlóan irányítja a tej áramlását. Lehetővé teszi a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását.
  Amikor a csecsemő eszik, az AVENT etetőcumin található egyedülálló „szoknya” megnyúlik, hogy levegőt engedjen az üvegbe, megakadályozva vákuum keletkezését.

  Ez lehetővé teszi a csecsemő számára, hogy hasonlóan egyen a cumisüvegből, mintha szopna. Hallgassa a lágy szuszogó hangot és nézze, ahogyan a buborékok megjelennek a tej felszínén. Ez a garancia arra, hogy a levegő a cumisüvegbe kerül, nem pedig a csecsemő pocakjába.
  A Philips AVENT cumisüveg használata klinikailag bizonyítottan csökkenti a csecsemők hasfájását és nyugtalanságát azáltal, hogy a szelepes etetőcumi révén csökkenti a lenyelt levegő mennyiségét. A csecsemő lassú, függőleges helyzetű etetése, rendszeres büfiztetés beiktatásával szintén jó hatású lehet.

  - természetes mell-érzet az etetőcumi széles, mellbimbó alakjának köszönhetően
  - kényelmesebb etetés, elégedettebb baba
  - egyedülálló és kényelmes szirmok a nagyon puha és hajlékony cumi
  - a levegő a cumisüvegbe jut, nem a baba pocakjába
  - fejlett, hasfájást csökkentő rendszer, innovatív ikerszeleppel
  - könnyű fogni bármely irányból
  - ergonomikus kialakítás a maximális kényelem érdekében
  - a cumisüveg BPA-mentes
  - kompatibilis a Philips AVENT termékválasztékkal
  - egyszerűen használható és tisztítható, gyorsan és könnyen összeállítható
  - 125 ml
  - újszülött átfolyású etetőcumival

  Az első használat előtt szedje szét, tisztítsa meg és sterilizálja a részeket. A termék részeit mosogassa el meleg, mosogatószeres vízben, és alaposan öblítse le minden használat után.
  Mielőtt hozzáérne a sterilizált részekhez, alaposan mossa meg a kezét, és tisztítsa meg a tárolásukra szolgáló felületeket.
  Higiéniai okokból az etetőcumikat 3 havonta ajánlott kicserélni.
 • Cikkszám
  AV039607
Webáruház készítés